HYPOTHEKEN

Een huis kopen, dat doet u niet zo maar. Het gaat om veel geld en waarschijnlijk is het de grootste financiële transactie in uw leven.

Het is daarom belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt voordat u een hypotheek afsluit. Daarbij is een goed hypotheekadvies meer dan een zoektocht naar de hypotheek met de laagste rente. Uw persoonlijke situatie, wensen en doelstellingen staan bij ons centraal.

Ons kantoor is niet gebonden aan verzekeraars of geldverstrekkers. Wij kunnen bemiddelen voor nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland en helpen u de juiste keuzes te maken en risico’s in te dekken. U krijgt deskundig en onafhankelijk advies en kunt zeker van zijn van een hypotheek die het best bij u past.

Na het afsluiten van een hypotheek kunt u rekenen op adequate en alerte nazorg. Wanneer zich wijzigingen voordoen in uw persoonlijke situatie zijn wij u graag van dienst. Op uw verzoek beoordelen wij of ons eerder gegeven advies nog actueel is en passen indien nodig uw hypotheek aan. Daarnaast anticiperen wij op ontwikkelingen in de markt en informeren u proactief wanneer dit nodig is.

Of het nu gaat om het kopen van een huis, het oversluiten naar een andere geldverstrekker, hoofdelijk ontslag bij echtscheiding of het omzetten naar een andere hypotheekvorm: bij ons krijgt u advies op maat. U wilt zorgeloos wonen, u kunt zorgeloos wonen. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor, de eerste afspraak is altijd op onze kosten.