DIENSTVERLENING

Onze dienstverlening bestaat uit vier componenten:

  1. oriënteren
  2. adviseren
  3. bemiddelen
  4. aanpassen

Oriënteren

Het eerste gesprek is op onze kosten. Tijdens dit gesprek wordt met u besproken wat uw wensen zijn en wat u van ons kunt verwachten. Tevens ontvangt u algemene informatie over ons kantoor. Vervolgens kunt u zelf beslissen op welke wijze u van onze diensten gebruik wilt maken. We maken een aanvang met de inventarisatie van uw wensen en gegevens.

Adviseren

Ons advies komt voort uit de inventarisatie van uw financiële positie, uw wensen en doelen. Daarnaast zijn uw kennis en ervaring op financieel gebied en uw risicobereidheid van belang voor het tot stand komen van het advies. Dit advies ontvangt u schriftelijk. U kunt het eerst rustig nalezen. Daarna volgt doorgaans een afspraak om alles uitgebreid met u te bespreken.

Bemiddelen

De wet omschrijft bemiddelen als activiteiten die in verband kunnen worden gebracht met het tot stand brengen van een overeenkomst tussen een aanbieder en een consument. Het advies is het uitgangspunt bij de bemiddeling. Het is immers belangrijk dat u een product aanschaft dat bij uw situatie past. Wij hebben uitstekende contacten met een groot aantal aanbieders van financiële producten. Hierdoor kunnen wij u op ieder moment het beste aanbieden wat er op de hypotheekmarkt te koop is. Dit geldt zowel voor de prijs als de voorwaarden. Bij ons kunt u vertrouwen op een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Wanneer u wilt overgaan tot aanschaf van een product bij een aanbieder dan kunnen wij dat helemaal voor u verzorgen.

Aanpassen

Ook nadat u een product heeft aangeschaft, kunnen wij u van dienst zijn. Uw omstandigheden kunnen wijzigen. Bijvoorbeeld door samenwonen, echtscheiding, of verhuizing. Wij adviseren over (eventuele) aanpassing van het product en bemiddelen bij de wijziging. U heeft er geen omkijken naar.

Onze beloning

Volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn tussenpersonen verplicht om u vooraf te informeren over de wijze van beloning en een indicatie van het bedrag of percentage van de beloning. U ontvangt bij de afspraakbevestiging alle documenten die hierop van toepassing zijn. Wij bespreken deze documenten tijdens het eerste gesprek. De afspraken die wij maken, zullen worden vastgelegd in een opdrachtovereenkomst. Gegarandeerd transparant en betrouwbaar.