PENSIOEN

Voor veel mensen is alles wat met pensioen te maken heeft ingewikkeld en een onderwerp waar veelal te laat de benodigde aandacht aan wordt geschonken. Toch is het wel het toekomstige inkomen.

Het pensioen vormt één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden voor een werknemer en tevens een belangrijke kostenpost voor de werkgever. Het is daarom van belang dat voor zowel werknemer als werkgever duidelijk is welke gevolgen een pensioenregeling met zich brengt.

Alleen een goed pensioenadvies is niet voldoende. Wie beheert uw pensioendossier en houdt ontwikkelingen en veranderingen in de gaten? Kortom: naast een betrouwbaar pensioenadvies heeft u vooral baat bij gedegen pensioenbeheer.

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het geven van pensioenadvies en het beheren ervan. Dit, tezamen met het Wft-keurmerk, verzekert u van de beste pensioenoplossing voor uw situatie. Een goed advies kan u al snel een hoop geld en risico’s besparen. Nu, maar ook in de toekomst. Wij adviseren op uurbasis en zijn open ten aanzien van de kosten in een verzekeringsproduct. Voor onze pensioenrelaties is deze openheid een absolute eye-opener!