WERKGEVER

Veranderingen in de collectieve pensioenen volgen elkaar snel op. Zowel op gebied van openheid als van fiscaal / juridische aspecten is veel veranderd. Het is belangrijk dat een pensioenregeling voor werknemers perfect is afgestemd op uw onderneming.

De pensioenregeling vormt meestal een forse kostenpost. Voldoet de collectieve pensioenregeling nog aan de huidige wettelijke eisen? Wij kunnen voor u optreden als deskundige onderhandelingspartner bij verlenging van een verzekeringscontract of het sluiten van een nieuw contract. Daarnaast ondersteunen wij u graag bij de uitvoering van pensioenregelingen met actuariële berekeningen, prognoseberekeningen of de beoordeling van offertes van verzekeraars.

U bent op zoek naar een nieuwe pensioenregeling of uw bestaande pensioenregeling moet verlengd worden, dan is het tijd om contact met ons op te nemen. Maar ook voor een “second opinion” over uw bestaande pensioenregeling bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u met het formuleren van uw wensen en doelstellingen binnen uw budget.

Van der Voort analyseert uw collectieve pensioenregeling en biedt u de juiste managementinformatie. Na de Pensioen Scan heeft u volledig inzicht in vragen als:

  • Wat betalen wij? Is dit niet teveel? Kan er bespaard worden?
  • Wat zijn de kosten voor de komende jaren?
  • Is de pensioenregeling marktconform en voldoet het aan de nieuwe wetgeving?
  • Past de pensioenregeling binnen mijn onderneming?
  • Wat zijn de mogelijkheden en risico’s en garanties van en voor uw werknemers?