VERZEKERINGEN

U heeft veel met risico’s te maken. Daarom wilt u, uzelf en uw bezittingen goed beschermen. Het juiste advies voorkomt dat u in de toekomst onverwacht voor hoge kosten komt te staan.

Wij houden ons dagelijks bezig met advisering over het verzekeren van de meest uiteenlopende risico’s voor zowel particulieren als bedrijven, maar ook het verzekeren van uw toekomst of die van uw nabestaanden.

Een passend advies voor uw persoonlijke situatie is erg belangrijk. De adviseurs van de Van der Voort groep nemen hier uw zorg uit handen en brengen, samen met u, de risico’s die u zou kunnen lopen zorgvuldig in kaart. Deze risicoanalyse vormt de basis voor ons advies.

Wij helpen u bij het afsluiten van een passende verzekering. Daarnaast beheren wij uw verzekeringspakket middels het anticiperen op veranderingen in uw persoonlijke situatie, en uiteraard ontwikkelingen in de markt; proactief noemen wij dat.

Ook in het geval van schade, door u aangebracht, of door een derde, kunt u op ons rekenen. Wij komen op voor uw belangen en zijn ook in dit soort gevallen uw eerste aanspreekpunt.